Almere.org

Website voor lokale nieuwsbronnen, aankondigingen en onthullingen

Stichting Digitaal Almere (Dial) nodigt schrijvers uit om hier te participeren. Heeft u regelmatig iets te melden over het Almeerse: schrijf u dan in. Hierdoor ontvangt u de status van auteur, redacteur of publicist. Columns, aankondigingen of onthullingen ze zijn allemaal zeer welkom. Na ingeschreven te zijn kunt u ten alle tijden (24/7) inloggen, uw eigen berichten plaatsen, onderhouden en eventueel van een foto voorzien. Ingelogd kunt u ook schrijven in het forum.

Mogelijk dat u vaker iets organiseert dan is deze website een uitkomst. Spreekt u dit aan? Meld u dan aan.

Peter Aggenbach – DIAL 1996-2011©

Stichting Digitaal Almere (Dial) is een vrijwilligersorganisatie sedert februari 1996. Sindsdien monitoren en controleren wij alle online activiteiten in de gemeente Almere en de directe omgeving. Ook andere locale projecten op het gebied van ICT en nieuwe media worden nauwlettend door Dial onderzocht, met name op geschiktheid en bruikbaarheid (usability) in de specifieke locale omgeving van Almere. Over haar bevindingen publiceert Dial online in het domein ‘www.dial.nl'. Daarnaast ontwikkelt en onderhoudt Dial websites en ‘community building’ software, teneinde de sociale cohesie in de wijken in Almere te bevorderen.

De DIAL Community

Stichting Digitaal Almere (Dial) nodigt schrijvers uit om hier te participeren. Digitaal Almere manifesteert zich als een kritisch online magazine met veel ruimte voor ieders opinie. Schrijft jij je in dan ontvang je de status van auteur. Columns, aankondigingen of onthullingen ze zijn allemaal zeer welkom. Spreekt dit je aan en heb je regelmatig iets te melden over het Almeerse: schrijf je dan in.

Peter Aggenbach – DIAL 1996-2012©

Stichting Digitaal Almere (Dial) is een vrijwilligersorganisatie sinds februari 1996. Sindsdien monitoren en controleren wij alle online activiteiten in de gemeente Almere en de directe omgeving. Ook andere locale projecten op het gebied van ICT en nieuwe media worden nauwlettend door Dial onderzocht, met name op geschiktheid en bruikbaarheid (usability) in de specifieke locale omgeving van Almere. Over de bevindingen publiceert Dial online in diverse domeinen.

Voor Virtual Almere is dat: http://secondalmere.ning.com/

Voor de professionele Vrijplaats Almere, klik de banner hieronder:

Nieuwsflits

We hebben 34 gasten en geen leden online

U bevindt zich hier: Home Dial Algemeen